Wat is binnen schilderwerk?

Binnen schilderwerk omvat alle aspecten wat binnenshuis geschilderd kan worden. Van deuren, kozijnen, vensterbanken, keukens, radiatoren, vloeren en het sausen van plafond en wanden. Schilderwerk is er in matte-, zijde- en hoogglansafwerking. U geeft uw wensen aan en samen bekijken we of dit haalbaar is.

 

Kozijnen

Alvorens het schilderen van kozijnen kan plaatsvinden, is het voorbereidende werk van essentieel belang. Hierbij kunt u denken aan kleine reparaties zoals het repareren van houtrot en het aanbrengen van nieuwe beglazingskit.

 

Keukens en trappen(huizen)

Het overschilderen van uw keukenkastjes en het aanbrengen van nieuwe handgreepjes is de oplossing als een nieuwe keuken niet binnen uw budget valt. De uitstraling van uw keuken verandert op een minder ingrijpende manier in positieve zin. Een trap is een essentieel onderdeel in uw huis en kan worden voorzien van vloerbedekking of (hoogglans) verf. Wanneer u kiest voor schilderwerk is het van belang dat er in verband met de veiligheid wordt gewerkt met hoogwaardige materialen als verf, antislip strips en of halve maantjes. Schilderwerk kan worden aangebracht in elke gewenste kleur, in matte-, zijde- of hoogglans afwerking.

 

Overige in huis

Naast het reguliere schilderwerk in huis, kunt u ook nog denken aan het schilderen van deuren en kozijnen. Ook het restylen van meubels behoort tot de mogelijkheden.

 

Laat ons u inspireren!

U wilt de woning opgeknapt hebben maar u heeft geen idee wat te doen met de wanden, plafond, kozijnen? Welke kleuren gaan we gebruiken? Welk materiaal? Laat ons u adviseren en inspireren zodat uw wensen duidelijk zijn en wij tot uitvoer kunnen overgaan!